Социални медии и дигитален маркетинг


Ние знаем какво търсят хората!


Нашите екипи са запалените изследователи и потребители на двете популярни и възникващите социално медийни платформи. Po communication знае как да се изгради марка следваща, увеличаване на продажбите, търсене в ранглистата и т.н. Нашите клиенти намират при нас способността онлайн трафика да се превърне в увеличаване на техния пазарен дял.

Ние сме разказвачи на истории - и използваме всички видове медии, за да достигнат съобщенията на нашите клиенти до аудиторията. 


Основно предимство на нашата агенция e, че включва пълен мащаб PR - от създаването на съдържание за социални медийни кампании, онлайн репутация и онлайн управление на марката. Ние помагаме на клиентите да разработят, изпълняват и управляват многостранни социални медийни кампании, които подобряват видимостта на марките им и помагат за изграждането на връзки с публика. От създаването и управлението на ангажиране Facebook официални страници до Instagram алгоритми, PO Communication е несравнима в управлението на социалните медии. Ние използваме социалните медии, за да помагаме на нашите клиенти за по- бързите им успехи и изграждане на техния бизнес.

Ние разбираме, че онлайн медията се движи по-бързо от всякога в рекламната сфера.

Като рекламна агенция, ние разбираме променящото се медийно пространство и за да се възползват напълно от възможностите, които то предоставя на нашите клиенти, ние винаги сме актуални в крак с най-новите онлайн тенденции. Независимо от целите на клиента, агенция PO Communication създава фото, видео съдържание, графичен дизайн и др. 
В това агенцията включва:

    - Изготвяне и развитие на дигитална стратегия
   
 - Изготвяне и осъществяване на дигитална кампания
    
- SEO
    
- Online PR
    
- Social media стратегии и изпълнение
    
- Изграждане и дизайн на уебсайтове 
   
 - Уеб анализ и отчитане
    
- Развитие на блога и създаване на съдържание
    
- Онлайн репутация мениджмънт (ORM) и Online кризисен PR

Нашата агенция се гордее с формирането и развитието на онлайн репутацията и управлението на марките на нашите клиенти. Като агенция, PO Communication остава постоянно в крак с актуалната информация относно последните SEO стратегии и как да повлияе на търсачките. Нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да засилят присъствието си онлайн чрез укрепване на тяхното използване в дигиталните канали.